Roestvast stalen buiteninrichting voor park, plein, straat en school

Het exclusieve genieten in het openbaar

Gardinox levert u duurzame producten voor toepassing in de (semi-)openbare ruimte, vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal. Ontwerpen van Gardinox onderscheiden zich in de grijze massa. Qua uitstraling, duurzaamheid en functie. Onze roestvast stalen producten zijn onderhoudsarm, slijtvast, bestand tegen alle weersinvloeden en worden zo nodig optimaal vandalismebestendig uitgevoerd. Middels productie in eigen werkplaats kunnen wij inspelen op praktisch elke vraag van o.a. gemeentes, scholen, architecten, aannemingsbedrijven,winkeliers en de recreatieve sector.

U bent op zoek naar een uniek design op het gebied van zitbanken, fonteinen, kunstwerken, bloembakken, randafscheiding, afzetpalen, beschermbeugels, afvalbakken, fietsenrekken, hekwerken, boomkorven, boomroosters of gevelbelettering? Dan bent u bij Gardinox aan het juiste adres. Roestvast staal is bij uitstek geschikt voor toepassing in de openbare ruimte. Dit materiaal heeft de laatste jaren op dit vlak dan ook veel toepassingsmogelijkheden gekregen. De keuze in standaard producten uit RVS is hiermee toegenomen. De kracht van Gardinox schuilt in het feit dat wij in eigen fabriek te Hulsel fabriceren. Op deze manier kunt u samen met ons tot een uniek en op maat gemaakt product komen. Dit kan betekenen het aanpassen van een bestaand product uit onze collectie aan uw specifieke wensen, maar u mag ook met een eigen ontwerp bij ons komen. Vaak hebben wij in deze al voldoende aan een schetsje en wat maten. Uiteraard is het ook mogelijk om het product in overleg door ons te laten ontwerpen en produceren. De productie van een prototype behoort meestal tot de mogelijkheden en wij kunnen u indien gewenst ook tussentijds bij de productie betrekken. Ook plaatsing/montage van deze producten kan door Gardinox verzorgd worden. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor herstel, reparatie of onderhoud aan alle RVS producten.

In de bovenstaande productcategorieƫn vindt u zowel standaard als maatwerk producten terug. Prijs is doorgaans op aanvraag. Waar wel een prijs staat vermeld is deze gebaseerd op middelgrote series. Omdat veel producten op projectbasis worden geproduceerd, vaak met enkele specifieke aanpassingen, is de prijs afhankelijk van aantallen en uitvoering. Voor sommige producten geldt een minimum afname van 5 of 10 stuks.

Graag bespreken wij de mogelijkheden met u ter plaatse dan wel in onze showroom te Hulsel. Voor vragen over het programma, specifieke product-informatie of aanpassingsmogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.