Of u nu wel of geen vijver in uw tuin heeft: een mooie roestvast stalen fontein kunt u altijd plaatsen. Of het nu in de vijver, aan de rand van de vijver, op een kuip in de grond of op een (roestvast stalen) bak boven de grond is. Water laat uw tuin leven!

Naast diverse fonteinsets bestaande uit 3 ongelijke zuilen (Tubo, Quad, Triade, Tubo Twist) vindt u bij ons nog diverse andere spuitende, druppelende en stromende waterelementen. Helaas kunnen wij deze niet allemaal op deze pagina laten zien. Informeer bijv. ook eens naar fontein Blokkendoos of Overbrugging. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een fontein naar eigen ontwerp, denk bijv. aan een fontein in de vorm van uw bedrijfslogo. Voorts kunnen wij u een vijveromranding of vijverbak op maat leveren.

Fontein Tusk – groot: 120 cm
Fontein Tusk groot (120 cm hoog). Deze spuitende fontein met regelbare druk heeft de vorm van een slagtand en wordt uitgevoerd in hoogwaardig roestvast staal (RVS kwaliteit AISI 316). Fontein Tusk is standaard in drie maten leverbaar: mini (600 mm hoog), klein (800 mm hoog) en groot (1200 mm hoog). De eerste twee zijn met name bedoeld voor plaatsing in/bij een (kleine) vijver in een particuliere tuin, de grootste is bedoeld voor grotere vijvers en kan ook bij bedrijfspanden worden toepast. Middels een evt. bij te leveren pomp en aansluitset bepaalt u zelf hoe ver u de fontein laat komen (gewoonlijk zo'n 1.50 tot 2.00 m.). Ook de combinatie van 2 of 3 stuks in verschillende hoogtematen levert een bijzonder fraai geheel op. Met de Tusk haalt u behalve een fontein ook een waar kunstwerk in uw tuin. Fontein Tusk kunt u op diverse manieren plaatsen. Dit kan a) in de vijver, b) op de rand van de vijver, c) net buiten de vijver. Op de hoofdafbeelding kunt een voorbeeld van de b)-variant zien.
1275,00 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen