Architecten maken een opmars in de wereld van tuindesign. Door hen ontworpen tuinen worden vaak opgesierd door een fraaie RVS vijver. Het ontwerpen en aanleggen van een dergelijke vijver is echter iets wat u ook zelf, al dan niet met behulp van een hovenier, kunt realiseren. En over het algemeen vallen de kosten dan reuze mee.

Een dergelijke vijver (verdiept dan wel boven de grond) kan fraai worden afgewerkt met een RVS rand. Bij deze vijver-omranding kunt u zelf de gewenste breedte, de hoogte aan de buitenzijde en de hoogte aan de waterkant bepalen. De prijs van een dergelijke RVS vijverrand is behalve van de afmetingen van het U-profiel ook afhankelijk van de buitenwerkse afmetingen van de vijver. Doorgaans leveren wij de omranding in losse delen van maximaal 3.00 meter, op maat gemaakt incl. hoeken in verstek. Afhankelijk van de buitenwerkse maten van de vijver kunnen we ook een afgelaste constructie leveren zodat de RVS vijveromranding als compleet frame kan worden geplaatst.

De RVS rand wordt in dit geval over de onderbouw (incl. vijverfolie) heen geplaatst. Doordat de binnenzijde tot beneden waterpeil naar beneden zakt ontstaat zo een fraaie RVS vijver. Indien de vijver beperkte afmetingen heeft kunt bij ons evt. ook de complete vijver of fonteinbakken in RVS laten produceren. Deze afwerkranden kunnen natuurlijk ook bij een zwembad worden toegepast. Ook het leveren van lengtes van 3.00 meter zodat u ze zelf op maat kunt maken is natuurlijk mogelijk. Vraag ons om een prijsopgave voor uw specifiek maten RVS vijverrand!

Tenslotte: de kers op de taart bij uw RVS vijver is natuurlijk het plaatsen van een RVS waterelement / watersculptuur. Denk hierbij aan fontein Tusk, Labyrinth of Waterloo.

RVS vijver

RVS Vijver: een vijverrand op maat

RVS vijverrand op maat