In het straatbeeld ziet u steeds vaker de toepassing van roestvast staal, maar waar vind u een producent welke met u mee denkt en flexibel is qua productie? Probeert u het eens bij Gardinox in Hulsel. Wij maken straatmeubilair maatwerk. Inrichting van de openbare ruimte geheel volgens uw wensen.

Wij zorgen voor verfraaiing van de openbare ruimte middels de fabricage van ondermeer roestvast stalen banken, afvalbakken, afzetpalen, beschermbeugels, boomroosters, boombeschermers, fietsenrekken, bloembakken, plantvak-omrandingen en kunstwerken. Al dit straatmeubilair maatwerk wordt bijzonder duurzaam en fraai uitgevoerd.

Gardinox levert u niet alleen een uitgebreid standaard programma voor de inrichting van de buitenruimte, wij kunnen in overleg met u ook aanpassingen realiseren op onze bestaande ontwerpen. Ook kunnen wij samen met u tot een compleet nieuw ontwerp komen wat resulteert voor een uniek product voor uw locatie. Zeg maar gerust: maatwerk in straatmeubilair. Voor ieder budget hebben wij een oplossing.

Voor (semi-)openbare toepassingen worden onze producten zonodig optimaal vandalisme-bestendig uitgevoerd. Productie in eigen werkplaats te Hulsel. Bent u op zoek naar buiteninrichting in roestvast staal en wilt u dat er rekening gehouden wordt met uw wensen? Voor parkmeubilair en straatmeubilair maatwerk moet u bij Gardinox in Hulsel zijn.

Straatmeubilair maatwerk

Straatmeubilair maatwerk: Havenzitjes roestvast staal op maat

Havenzitjes roestvast staal op maat