Voor het verbeteren van de uitstraling van uw tuin heeft u maar weinig nodig. Een paar mooie bloembakken met daarin gezellige bloemen of fraaie planten kunnen uw tuin of terras al heel anders laten ogen. Als u op zoek bent naar een exclusieve, duurzame oplossing kiest u voor RVS bloembakken.

Gardinox produceert roestvast stalen bloembakken voor binnen en buiten in hoge kwaliteit. Op dat wij deze bloembakken altijd op bestelling produceren kunt u hierbij zelf de maten bepalen. U heeft daarbij deze keuze uit een aantal standaard modellen, maar u mag ook met een geheel eigen ontwerp bij ons komen. Wij zijn gespecialiseerd in vierkante, rechthoekige en trapeziumvorm bloembakken. In RVS kwaliteit AISI 304 of 316. Met bodem of zonder bodem. Met een rechte bovenrand, een enkel omgezette bovenrand of een dubbel omgezette bovenrand. In het laatste geval krijgt uw bloembak een robuuste, bijna massieve uitstraling. 

RVS bloembakken geheel naar uw wens, perfect aansluitend bij uw buitenruimte.

De prijs van een dergelijke maatwerk bloembak is afhankelijk van de afmetingen, aantal en uitvoering (zie onderstaande). Als u deze gegevens aan ons doorgeeft kunnen wij u een prijsopgave op maat doen toe komen. Bij een vierkante/rechthoekige plantenbak kunt u behalve voor een rechte bovenrand ook kiezen voor een omgezette bovenrand. Hierbij kunt u zelf aangeven hoe breed u deze bovenrand zou willen hebben, doorgaans gaan wij uit van 2 tot 15 cm. De bak oogt hierdoor meteen een stuk robuuster. Ook is het mogelijk de bovenrand dubbel om te zetten zodat er een soort U-profiel ontstaat (bijv. 80/50 mm). Dit geeft de bak nog wat meer body. Op de website vindt u een voorbeeld van een dubbel omgezette bovenrand. Voorts heeft u de keuze uit een bloembak met (evt. met gaten) of zonder bodem. In het laatste geval wordt de onderrand gewoonlijk enkel omgezet voor de stevigheid.

Naast RVS bloembakken voor de particuliere tuin leveren wij ook plantenbakken voor de wat grotere planten en bomen. Denk hierbij aan fraaie RVS plantenbakken voor de entree van uw bedrijfspand. Dergelijke RVS plantenbakken kunnen tevens een anti-ramkraak functie vervullen. Indien van toepassing houden met het ontwerp van de plantenbakken rekening met de (semi-)openbare plaatsing van deze bakken, ze worden dan verzwaard uitgevoerd. Ook voor plantenbakken bedoeld voor plaatsing in de openbare ruimte moet u bij Gardinox zijn.

 

 

RVS bloembakken

RVS bloembakken: Bloembak vierkant 80x80x40 cm

Bloembak vierkant 80x80x40 cm