Of u nu wel of geen vijver in uw tuin heeft: een mooie fontein van rvs kunt u altijd plaatsen. Of het nu in de vijver, aan de rand van de vijver, op een (kunststof) kuip in de grond of op een (roestvast stalen) bak boven de grond is. Water laat uw tuin leven! En met RVS fonteinen kunt u dat bewerkstelligen.

Naast diverse fonteinsets bestaande uit 3 ongelijke zuilen (Tubo, Quad, Triade, Tubo Twist) vindt u bij ons nog diverse andere spuitende, druppelende en stromende waterelementen. Informeert u bijv. eens naar fontein Blokkendoos, Cubix of Watertafel. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een waterornament in rvs naar eigen ontwerp, bijv. in de vorm van uw bedrijfslogo. Ook kunnen wij de fonteinen in grotere/zwaardere uitvoering produceren zodat ze ook geschikt zijn voor de openbare ruimte. Bekijk bijv. maar eens waterelement Labyrinth Quattro XL.

Een van onze bekendste waterornamenten is fontein Tusk. Dit is een unieke fontein in de vorm van een slagtand welke het water spuit. Middels een evt. bij te leveren aansluitset bepaalt u zelf hoe ver u de fontein laat komen (gewoonlijk zo'n 1.50 m.). De Tusk is in drie hoogtes te leveren: 60 cm (mini), 80 cm (klein) en 120 cm (groot). Met de Tusk haalt u behalve een fontein ook een waar kunstwerk in uw tuin. Door te kiezen voor een fontein uit RVS combineert u een modern design met duurzaamheid. Voorts kunnen wij u een RVS vijveromranding of complete vijverbak dan wel fonteinbak op maat leveren.

Voor RVS fonteinen moet u bij Gardinox in Hulsel zijn!

RVS fontein

RVS fontein: Fontein Paddo op RVS bak

Fontein Paddo op RVS bak