De tuin van nu vraagt om een combinatie van natuur en luxe. Een natuurlijke omgeving is belangrijk maar het design en comfort mogen niet ontbreken. Sterker nog, een RVS design tuin moet de aandacht trekken. De tuin verfraaien.

Bent u op zoek naar exclusieve producten in RVS met een opvallend design? Dan bent u bij Gardinox aan het juiste adres. In onze collectie vindt u een uitgebreide collectie RVS design tuin artikelen voor in en rondom uw huis. Daarnaast kunnen wij ook aan uw specifieke wensen tegemoet komen, dus kom gerust met een eigen ontwerp. Of het nu een RVS fontein of een hekwerk betreft, een bloembak of een kunstwerk, wij kunnen het voor u maken. U kunt bij ons terecht met compleet uitgewerkte ontwerpen of een miniatuur uitvoering, maar vaak hebben wij al voldoende aan een schetsje met wat maten.

De toepassing van RVS producten geeft uw huis en/of tuin een moderne uitstraling, of u nu kiest voor een strak of een wat speelser design. Met Gardinox producten haalt u een stukje onverslijtbaar design in huis. Behalve in tuin gerelateerde producten zijn wij gespecialiseerd in RVS design van trapleuningen, balustrades, naamborden, cijfers en letters, plinten en plaatbekledingen. Desgewenst kunnen wij de betreffende producten ook bij u ter plaatse komen inmeten en/of plaatsen.

RVS design tuin

RVS design tuin: Vijverbakken op maat

Vijverbakken op maat