Architectuur zet de toon in tuin middels functioneel design. Roestvast stalen tuinproducten mogen in een moderne tuin niet ontbreken.

RVS tuin producten van Gardinox onderscheiden zich in de grijze massa. Qua uitstraling, duurzaamheid en functie. Onze roestvrijstalen producten voor de tuin zijn onderhoudsarm, slijtvast, bestand tegen vrijwel alle weersinvloeden en worden voor (semi-)openbare toepassingen zonodig optimaal vandalisme-bestendig uitgevoerd.

Een greep uit ons programma RVS tuin producten: RVS stoelen, tafels, banken, ligbedden, buitenverlichting, brievenbussen, huisnummers, naamborden, vuurkorven, randafscheiding, bloembakken, vijveromranding, fonteinen, kunstwerken, fietsenrekken, hekwerken, balustrades, afzetpalen, beschermbeugels en plaatwerkbekleding.

Zelfs in bouwmarkt en tuincentrum worden vandaag de dag vele zaken in RVS aangeboden. Veelal mogen deze producten de naam 'roestvast staal' niet eens dragen. Kiest u voor Gardinox kiest u voor een product wat in Nederland wordt geproduceerd en daadwerkelijk 'roestvast' is. De voordelen: duurzaam, exclusief, design, modern, onderhoudsvrij, onverslijtbaar, duurzaam, uniek, speciaal. En: indien gewenst verstelbaar, vandalisme-bestendig of als maatwerk voor u te produceren.

U vindt onze showroom en machinefabriek aan de Kruisdijk 3 te Hulsel (Noord-Brabant). Wil u graag een keer komen kijken in onze showroom? Maak dan een afspraak, wij helpen u graag. Maar u kan natuurlijk ook eerst op de website kijken, waar wij een uitgebreid aanbod laten zien van RVS tuin producten. Gardinox is ook hoofdsponsor van het Dames 1 elftal Hulsel: “RVS in de tuin”.

Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina of klik op de volgende link om naar de hoofdpagina te gaan www.gardinox.nl

RVS tuin

RVS tuin: Waterwand en watertafel

Waterwand en watertafel