In het straatbeeld ziet u steeds vaker de toepassing van roestvast staal, maar waar vind u een producent welke met u mee denkt en flexibel is qua productie? Probeert u het eens bij Gardinox in Hulsel. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van RVS straatmeubilair. Naast een breed programma aan standaard producten kunt u ook met afwijkende wensen bij ons terecht. Inrichting van de openbare ruimte geheel volgens uw wensen.

Wij zorgen voor verfraaiing van de openbare ruimte middels de fabricage van ondermeer roestvast stalen banken, afvalbakken, afzetpalen, beschermbeugels, boomroosters, boombeschermers, fietsenrekken, bloembakken, plantvak-omrandingen en kunstwerken. Al dit RVS straatmeubilair wordt bijzonder duurzaam en fraai uitgevoerd.

Gardinox levert u niet alleen een uitgebreid standaard programma voor de inrichting van de buitenruimte, wij kunnen in overleg met u ook aanpassingen realiseren op onze bestaande ontwerpen. Ook kunnen wij samen met u tot een compleet nieuw ontwerp komen wat resulteert voor een uniek product voor uw locatie. Zeg maar gerust: maatwerk in RVS straatmeubilair. Voor ieder budget hebben wij een oplossing.

Deze tijd waarin de uitgaven onder de loep worden genomen komt de inrichting van de openbare ruimte niet ten goede. Het valt het voor gemeentes, scholen en bedrijven in de recreatiesector niet mee om straatmeubilair aan te schaffen wat aan de wensen voldoet. Enerzijds moeten dit soort producten onderhoudsarm zijn en een lange levensduur hebben, anderzijds is er nauwelijks budget om degelijk meubilair aan te kunnen schaffen. Men denkt bij het opmaken van een bestek vaak dat RVS straatmeubilair te kostbaar zal zijn voor het betreffende plan. Resultaat is dat er of een inferieur (maar betaalbaar) product wordt aangeschaft, of dat de vervanging wordt uitgesteld en men nog langer tegen een versleten bank of defecte afvalbak aan moet kijken. Gardinox springt hierop in en komt met een budgetlijn in openbaar meubilair. De kwaliteit die u van ons gewend bent tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Vraagt u prijs bij ons aan en u zult verbaasd staan.

Voor (semi-)openbare toepassingen worden onze producten zonodig optimaal vandalisme-bestendig uitgevoerd. Productie in eigen werkplaats te Hulsel. Bent u op zoek naar buiteninrichting in roestvast staal en wilt u dat er rekening gehouden wordt met uw wensen? Voor RVS parkmeubilair en RVS straatmeubilair moet u bij Gardinox in Hulsel zijn. 

RVS straatmeubilair

RVS straatmeubilair: Banken Peter en afvalbak Elise

Banken Peter en afvalbak Elise