Een grondig tuinleven vergt hoogwaardige tuinmeubelen. Roestvrijstaal is een materiaal waaruit steeds meer meubelen worden geproduceerd, maar zijn ze allemaal ook echt zo duurzaam?

Bent u op zoek naar roestvrijstalen tuinmeubelen welke daadwerkelijk onverslijtbaar zijn dan bent u bij Gardinox aan het juiste adres. U kunt bij ons o.a. terecht voor exclusieve stoelen, tafels, banken en ligbedden. Aan deze roestvrijstalen tuinmeubelen heeft u nauwelijks onderhoud, het ziet er over 20 jaar nog hetzelfde uit. Ook maatwerk, d.w.z. productie naar uw wensen en/of eigen ontwerp is bij ons mogelijk. Een tuintafel op maat? Geen probleem.

Roestvast staal is bij uitstek geschikt voor buitengebruik. Kenmerkend voor roestvast staal is de onderhoudsvrijheid en de slijtvastheid van het materiaal. Het weer en de seizoenen hebben geen invloed op het uiterlijk van het materiaal. U kunt onze producten dan ook gerust zomer en winter buiten laten staan.

Roestvast staal in wel in tientallen verschillende samenstellingen te verkrijgen. Past u op voor inferieure kwaliteit en voorkom dat u ‘roestvrijstalen’ tuinmeubelen toch graan roesten of oxideren.

Kortom, voor onverslijtbare roestvrijstalen tuinmeubelen in roestvast staal met een modern, exclusief design moet u bij Gardinox in Hulsel zijn!

Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina of klik op de volgende link om naar de hoofdpagina te gaan www.gardinox.nl

Roestvrijstalen tuinmeubelen

Roestvrijstalen tuinmeubelen: Tuinmeubelset Style

Tuinmeubelset Style