"Het materiaalgebruik van RVS zorgt voor tijdloze vormen in uw tuin". Dat is het RVS tuinmeubilair van Gardinox.

Uit roestvrij staal kan door ons praktisch alles gefabriceerd worden. Of u het nu tuinmeubel, tuinmeubels, tuinmeubelen, tuinmeubilair, buitenmeubel, buitenmeubels, buitenmeubelen of buitenmeubilair noemt, als het van RVS is kunnen wij het voor u maken. Denk hier bij o.a. aan een RVS tuinstoel, tuintafel, buitentafel,  salontafel, bijzettafel, natuurstenen tafel, granieten tafel, tuinbank, zitbank, schommelbank, ligbed, ligstoel, fauteuil, kruk, voetenbank, hocker… de mogelijkheden zijn praktisch onbeperkt.

Vanaf onze start voorjaar 1999 proberen wij u steeds te verrassen met innovatieve ontwerpen in RVS tuinmeubilair. Hoewel onze ideeën steeds vaker worden gekopieerd zag u ze voor het eerst bij Gardinox. Ons assortiment zal zich dan ook blijven uitbreiden met vernieuwende producten. Onze tuinmeubelen worden op bestelling voor u geproduceerd en zo nodig aangepast aan uw wensen. En wat we nog niet in het programma hebben kan natuurlijk voor u op maat gemaakt worden.

Gardinox kiest voor een eigenzinnige vormgeving in RVS tuinmeubilair waarbij eenvoud en verwondering samen gaan. U kunt op afspraak een kijkje komen nemen in onze showroom te Hulsel.

RVS tuinmeubilair

RVS tuinmeubilair: Tuinset Altro

Tuinset Altro geheel RVS