Naast standaard producten voor tuin en park levert Gardinox u ook maatwerk producten in roestvast staal. Dit betreft tuininrichting en parkinrichting voor particulieren en bedrijven. Voor alle RVS maatwerk m.b.t. tuin-gerelateerde producten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in enkel stuks en kleine series.

'RVS maatwerk tuin' kan zowel een aanpassing op een bestaand product uit ons programma betreffen dan wel een geheel nieuw ontwerp. Vaak hebben wij een schetsje met wat maten genoeg, maar u mag uiteraard ook met een compleet uitgewerkt ontwerp of een miniatuur bij ons komen. Wij denken graag met u mee en betrekken de opdrachtgever ook graag bij het ontwerp- en productieproces. Het tussentijds bekijken ter beoordeling van een product in productie behoort hierbij ook zeker tot de mogelijkheden. RVS maatwerk voor in uw tuin, rondom het huis, voor uw bedrijfspand of voor in het park.

Van idee tot eindproduct in roestvast staal. Middels fabricage in eigen machinefabriek kunnen wij inspelen op praktisch iedere vraag van zowel particulier als bedrijfsleven. 

RVS maatwerk tuin

RVS maatwerk tuin: Hekwerk ronde vorm

RVS hekwerk rond