Hoewel het aanbod RVS buitenmeubelen steeds groter wordt is het aanbod in exclusief, hoogwaardig meubilair voor buiten beperkt. Als je daarbij de voorwaarde stelt dat de buitenmeubelen ook in ons eigen land gemaakt moeten zijn is de keuze snel gemaakt: u komt terecht bij de luxueuze collectie van Gardinox.

Gardinox levert u een breed assortiment duurzame RVS buitenmeubelen. Allen geproduceerd uit onverslijtbaar roestvrij staal, al dan niet gecombineerd met hardsteen, graniet, kunststof en/of hardhout. Door de toepassing van hoogwaardig RVS is buitenmeubilair van Gardinox onderhoudsvrij en kunt u het als zodanig zomer en winter buiten laten staan.

Niet alleen hebben wij in roestvrij staal een groot assortiment standaard tafels, stoelen, banken, schommelbanken, ligbedden, ligstoelen, salontafels, bijzettafels, krukjes en voetenbankjes, ook voor RVS buitenmeubilair op maat moet u bij Gardinox zijn. Dus heeft u een eigen idee of kunt u nergens het product kopen wat u voor ogen heeft? Komt u gerust langs in Hulsel en wij maken vrijblijvend een prijsopgave voor u.

Gardinox: RVS buitenmeubelen voor het leven, geproduceerd naar uw wensen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina klik op de volgende link om naar de hoofdpagina te gaan www.gardinox.nl

RVS buitenmeubelen

RVS buitenmeubelen: Tuinmeubelset Tilt

Tuinmeubelset Tilt