Naast standaard producten voor de inrichting de buitenruimte levert Gardinox u ook maatwerk producten in roestvast staal. Dit betreft parkinrichting en straatinrichting voor bedrijven en overheid. Voor RVS maatwerk m.b.t. producten voor de openbare ruimte bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van enkel stuks en kleine tot middelgrote series. RVS maatwerk bedoeld voor (semi-)openbare toepassingen

'RVS maatwerk openbaar' kan zowel een aanpassing op een bestaand product uit ons programma betreffen dan wel een geheel nieuw ontwerp. Vaak hebben wij een schetsje met wat maten genoeg, maar u mag uiteraard ook met een compleet uitgewerkt ontwerp of een miniatuur bij ons komen.

Bedrijven en gemeentes nemen vaak een ontwerpbureau of architect in de arm om tot een uniek ontwerp voor een buitenproduct te komen. Wij zijn gewend om met deze bureau's samen te werken en op die manier tot een product te komen waar alle drie de partijen achter staan. Wij denken graag met u mee en betrekken de opdrachtgever ook graag bij het ontwerp- en productieproces. Het tussentijds bekijken ter beoordeling van een product in productie behoort hierbij ook zeker tot de mogelijkheden.

Van idee tot eindproduct in roestvast staal. Middels fabricage in eigen machinefabriek kunnen wij inspelen op praktisch iedere vraag van zowel vanuit het bedrijfsleven als van de overheid. RVS maatwerk openbaar en semi-openbaar.

RVS maatwerk openbaar

RVS maatwerk openbaar: Kunstwerk lijst ter herdenking

Kunstwerk: lijst ter herdenking