Op deze pagina vind u diverse producten op het gebied van fietsparkeren. Naast een aantal standaard artikelen leveren wij u ook fietsenrekken, aanleunbeugels etc. op maat. Allen geheel vervaardigd uit onderhoudsvrij roestvast staal. Indien gewenst vandalisme-bestendig uitgevoerd. Voor montage op het straatwerk dan wel om in te storten.

Wij bieden u fietsparkeer-oplossingen aan voor de (semi-)openbare ruimte, voor de recreatieve sector, aankleding van scholen, bedrijfspanden, sporthallen, zwembaden enz. Vraag ons naar de beste oplossing voor uw situatie!

Fietsenstalling Winding
Bij de roestvast stalen fietsenstalling model Winding kunt u van beide zijden uw fiets parkeren. Geschikt voor zowel normale fietsen, elektrische fietsen als mountainbikes. Leverbaar in 1.00 - 2.00 en 3.00 meter lengte (zie variaties), evt. in combinatie met losse betonankers. Fietsenstalling Winding wordt standaard voorzien voor montage op het straatwerk. Het RVS fietsenrek kan vrijstaand geplaatst worden zodat het van twee zijkanten gebruikt kan worden, maar ook plaatsing kort bij een muur (huis/winkel/bedrijfspand) is mogelijk. In het laatste geval is het fietsenrek uiteraard maar eenzijdig te gebruiken.
970,001830,00 incl. BTW Opties selecteren
Fietsstandaard Darga
Opvallend fraaie RVS fietsstandaard type Darga. Dit roestvrijstalen fietsenrek komt het mooiste tot zijn recht als er meerdere elementen langs elkaar worden geplaatst. Een verfraaiing voor uw winkel of bedrijfspand. De Darga fietsenstalling wordt geproduceerd uit RVS buis rond 33,7 mm en heeft een licht geborstelde finish. Deze fietsenstandaard heeft geen onderhoud nodig en blijft net zo mooi als bij levering. Geschikt voor alle typen fietsen. Bijzonder eenvoudig plaatsing van uw fiets, dit is een kwestie van uw stuur inhaken. De poten lopen nog 40 cm onder maaiveld door en dienen voor de stabiliteit van de constructie te worden ingestort in beton.
385,00 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen
Beschermbeugel Saga
Saga is een beschermbeugel geproduceerd uit RVS buis Ø 60,3 x 3 mm. Deze beugel zorgt voor een zeer degelijke aanrijdbescherming voor uw lichtmast, paal of boom. Afmetingen van de Saga bedragen 285 x 900 mm (BxH, boven maaiveld). Te plaatsen middels het instorten van de 40 cm doorlopende poten voorzien van betonankers (dan wel middels aangelaste voetplaat op de bestrating vast te zetten). Naast beschermbeugel Saga hebben wij nog diverse andere beschermbeugels annex aanleunbeugels in ons programma. Ook maatwerk is in deze mogelijk.
295,00 incl. BTW Lees meer