Het exclusieve genieten, thuis en in het openbaar

Gardinox levert u exclusieve producten voor tuin, park en straat vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal.

Wij richten ons zowel op de particuliere, de zakelijke als op de openbare sector.

RVS producten van Gardinox onderscheiden zich in de grijze massa. Qua uitstraling, duurzaamheid en functie. Onze roestvast stalen producten zijn onderhoudsarm, slijtvast, bestand tegen vrijwel alle weersinvloeden en worden zonodig optimaal vandalisme-bestendig uitgevoerd. RVS heeft daarbij de eigenschap dat het 100% gerecycled kan worden en daarmee erg milieuvriendelijk is.

U bent op zoek naar een exclusief, modern design op het gebied van tuinstoelen, tafels, ligbedden, banken, brievenbussen, fonteinen, kunstwerken, bloembakken, vijveromrandingen, randafscheiding, boomomrandingen, boomroosters, boombeschermers, afzetpalen, fietsenstallingen, afvalbakken of gevelbelettering?

Dan bent u bij Gardinox aan het juiste adres.

Over Gardinox: ons bedrijf bestaat sinds 1999 en heeft zich sinds de start gespecialiseerd in het leveren van roestvast stalen producten voor tuininrichting, parkinrichting en straatinrichting. Door onze vele jaren ervaring met roestvast staal zijn wij ervan overtuigd u goed van dienst te kunnen zijn als u op zoek bent naar RVS buitenproducten. Of het nu gaat om artikelen voor in uw eigen tuin dan wel om straatmeubilair voor plaatsing in het openbaar. Sinds 2017 zijn wij gestopt met de productie op maat en leveren wij enkel nog de producten die u via onze webshop kunt bestellen.

Neem contact op met Gardinox voor specifieke informatie.