Op deze pagina in de webshop vindt u onze ‘standaard’ roestvast stalen hekwerken.
Hierbij is in sommige gevallen de lengtemaat door u nog op te geven
(prijs per strekkende meter). In andere gevallen gaat het om standaard
delen van bijv. 2.00 meter lang.

Naast een beperkt aantal ‘standaard’ hekwerken worden de meeste hekwerken, poorten, leuningen, balustrades e.d. door ons naar klantenwens gemaakt.
D.w.z. dat als u bij ons een schetsje/tekening met wat maten aanlevert u van ons een prijsopgave op maat krijgt.
Indien gewenst kan het e.e.a. ook bij u ter plaatse worden ingemeten en/of geplaatst.

RVS design hekwerk Raster
Hekwerk Raster
Opvallend roestvast stalen hekwerk wat functionaliteit combineert met een stukje kunst. Deze zeer transparante afrastering heeft een standaard hoogte van 1.00 meter, maar wordt ook wel op maat geleverd. Met de moderne, architectonische uitstraling van dit product zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos. Bovengenoemde prijs is per element van 2.00 x 1.00 meter incl. verlengde poten en betonankers (om in te storten of om in de grond te steken). De Raster elementen kunnen in elkaar verlengde geplaatst worden dan wel in een haakse hoek. Afmetingen per element kunnen aan uw wensen worden aangepast. Hekwerk Raster kan ook in verzwaarde versie worden geleverd, er wordt dan koker 30x30 i.p.v. koker 20x20 mm toegepast.
610,00 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen
Hekwerk Baz
Hekwerk Baz is een eenvoudig uitgevoerd RVS hekwerk wat met name geschikt is om uw (voor-)tuin af te maken. Standaard is de hoogte van dit hekwerk 40 cm, de lengte wordt voor u op maat gemaakt. Aangaande de plaatsing heeft u de keuze uit een uitvoering met betonankers (om in te storten) dan wel met voetplaatjes. Prijs is per strekkende meter, incl. BTW / excl. plaatsing. Indien gewenst kunnen wij ook de plaatsing voor u verzorgen (tegen meerprijs).
180,00 incl. BTW Lees meer