Of u nu wel of geen vijver in uw tuin heeft: een mooie roestvast stalen fontein kunt u altijd plaatsen. Of het nu in de vijver, aan de rand van de vijver, op een kuip in de grond of op een (roestvast stalen) bak boven de grond is. Water laat uw tuin leven!

Hier treft u de fonteinen aan die wij uit voorraad kunnen leveren. In de meeste gevallen betreft het een 100% nieuw product, in een enkel geval gaat het om een demo-model met korting (zie staat van het product in de omschrijving).

Naast deze RVS fonteinen die uit voorraad leverbaar zijn kunt u bij ons ook terecht voor een fontein naar eigen ontwerp, denk bijv. aan een fontein in de vorm van uw bedrijfslogo. Voorts kunnen wij u ook een vijverrand, fonteinbak of waterspelen op maat leveren.

Fonteinset Tubo 100
Van fonteinset Tubo 100 is een lage en een hoge versie leverbaar. Deze RVS fonteinset heeft drie ronde zuilen met diameter 10 cm diameter en een hoogte van 56 - 68 - 80 cm (lage set) resp. 80 - 92 - 104 cm (hoge set). Deze 3 waterornamenten worden ook wel 'borrelpalen' genoemd. Iedere zuil heeft aan de onderzijde een voetplaat voor de montage op bijv. een rooster. In het hart van de voetplaat bevindt zich de aansluiting voor de slang Tevens verkrijgbaar bij deze set is een bevestings- en aansluitset (bevat o.a. RVS bevestigingsmateriaal, slang, kraantjes, 3-weg verdeler en slangpilaren) zodat u tot aan de pomp bent voorbereid. Reguliere prijs: 41,00 incl. BTW. Pomp, bak en rooster zijn standaard niet inbegrepen maar kunnen door ons wel worden niet bijgeleverd. Voor een fonteinset met 3 zuilen heeft u normaal gesproken een vijverpomp nodig met een capaciteit van 3000 l/h. Als extra optie kunnen de zuilen worden uitgevoerd met 3 LED-lampjes in de kop. De meerprijs hiervoor bedraagt € 250,00 incl. BTW (incl. de aanpassingen aan de 3 zuilen).
410,00490,00 incl. BTW Lees meer
Fonteinset Tubo 140
Van fonteinset Tubo 140 is een lage en een hoge versie leverbaar. Deze RVS fonteinset heeft drie ronde zuilen met diameter 14 cm diameter en een hoogte van 56 - 68 - 80 cm (lage set) resp. 80 - 92 - 104 cm (hoge set). Deze 3 waterornamenten worden ook wel 'borrelpalen' genoemd. Iedere zuil heeft aan de onderzijde een voetplaat voor de montage op bijv. een rooster. In het hart van de voetplaat bevindt zich de aansluiting voor de slang Tevens verkrijgbaar bij deze set is een bevestings- en aansluitset (bevat o.a. RVS bevestigingsmateriaal, slang, kraantjes, 3-weg verdeler en slangpilaren) zodat u tot aan de pomp bent voorbereid. Reguliere prijs: 41,00 incl. BTW. Pomp, bak en rooster zijn standaard niet inbegrepen maar kunnen door ons wel worden niet bijgeleverd. Voor een fonteinset met 3 zuilen heeft u normaal gesproken een vijverpomp nodig met een capaciteit van 3000 l/h. Als extra optie kunnen de zuilen worden uitgevoerd met 3 LED-lampjes in de kop. De meerprijs hiervoor bedraagt € 250,00 incl. BTW (incl. de aanpassingen aan de 3 zuilen).
510,00645,00 incl. BTW Opties selecteren
Fonteinset Quad 100
Van fonteinset Quad 100 is een lage en een hoger versie leverbaar. Deze RVS fonteinset heeft drie vierkante zuilen van 10 x 10 cm diameter en een hoogte van 56 - 68 - 80 cm (lage set) resp. 80 - 92 - 104 cm (hoge set). Deze 3 waterornamenten worden ook wel 'borrelpalen' genoemd. Iedere zuil heeft aan de onderzijde een voetplaat voor de montage op bijv. een rooster. In het hart van de voetplaat bevindt zich de aansluiting voor de slang Tevens verkrijgbaar bij deze set is een bevestings- en aansluitset (bevat o.a. RVS bevestigingsmateriaal, slang, kraantjes, 3-weg verdeler en slangpilaren) zodat u tot aan de pomp bent voorbereid. Reguliere prijs: 41,00 incl. BTW. Pomp, bak en rooster zijn standaard niet inbegrepen maar kunnen door ons wel worden niet bijgeleverd. Voor een fonteinset met 3 zuilen heeft u normaal gesproken een vijverpomp nodig met een capaciteit van 3000 l/h. Als extra optie kunnen de zuilen worden uitgevoerd met 3 LED-lampjes in de kop. De meerprijs hiervoor bedraagt € 250,00 incl. BTW (incl. de aanpassingen aan de 3 zuilen).
490,00565,00 incl. BTW Opties selecteren
Verkoop!
Fonteinset Quad 140
De fonteinset Quad 140 is leverbaar als lage en als hoge set. De Quad 140 heeft drie vierkante zuilen van 14 x 14 cm en een hoogte van 56 - 68 - 80 cm (lage set) resp. 80 - 92 - 104 cm (hoge set). Deze 3 waterornamenten worden ook wel 'borrelpalen' genoemd. Iedere zuil heeft aan de onderzijde een voetplaat voor de montage op bijv. een rooster. In het hart van de voetplaat bevindt zich de aansluiting voor de slang Tevens verkrijgbaar bij deze set is een bevestings- en aansluitset (bevat o.a. RVS bevestigingsmateriaal, slang, kraantjes, 3-weg verdeler en slangpilaren) zodat u tot aan de pomp bent voorbereid. Reguliere prijs: 41,00 incl. BTW. Pomp, bak en rooster zijn standaard niet inbegrepen maar kunnen door ons wel worden niet bijgeleverd. Voor een fonteinset met 3 zuilen heeft u normaal gesproken een vijverpomp nodig met een capaciteit van 3000 l/h. Als extra optie kunnen de zuilen worden uitgevoerd met 3 LED-lampjes in de kop. De meerprijs hiervoor bedraagt € 250,00 incl. BTW (incl. de aanpassingen aan de 3 zuilen).
610,00895,00 incl. BTW Opties selecteren
Verkoop!
Fonteinset Tubo Twist
Fonteinset Tubo Twist bestaat uit drie ronde zuilen met een spiraal-vormige groef. Deze groef maakt de ronde waterzuil nog wat speelser. De Tubo Twist-sets zijn verkrijgbaar in diameter 10 en 14 cm, daarnaast heeft u de keuze uit een lage en een hoge versie. Deze hoogtes zijn 56 - 68 - 80 cm (lage set) resp. 80 - 92 - 104 cm (hoge set). Deze 3 waterornamenten worden ook wel 'borrelpalen' genoemd. Iedere zuil heeft aan de onderzijde een voetplaat voor de montage op bijv. een rooster. In het hart van de voetplaat bevindt zich de aansluit-opening voor de slang. Tevens verkrijgbaar bij deze set is een bevestings- en aansluitset (bevat o.a. RVS bevestigingsmateriaal, slang, kraantjes, 3-weg verdeler en slangpilaren) zodat u tot aan de pomp bent voorbereid. Reguliere prijs: 41,00 incl. BTW. Pomp, bak en rooster zijn standaard niet inbegrepen maar kunnen door ons wel worden niet bijgeleverd. Voor een fonteinset met 3 zuilen heeft u normaal gesproken een vijverpomp nodig met een capaciteit van 3000 l/h. Als extra optie kunnen de zuilen worden uitgevoerd met 3 LED-lampjes in de kop. De meerprijs hiervoor bedraagt € 250,00 incl. BTW (incl. de aanpassingen aan de 3 zuilen).
510,00740,00 incl. BTW Opties selecteren
Verkoop!
Fonteinset Triade
RVS fonteinset Triade bestaat uit drie zuilen met een driehoek-vorm. De Triade-sets zijn verkrijgbaar in diameter 10 en 14 cm, daarnaast heeft u de keuze uit een lage en een hoge versie. Deze hoogtes zijn 56 - 68 - 80 cm (lage set) resp. 80 - 92 - 104 cm (hoge set). Deze 3 driehoekige waterornamenten worden ook wel 'borrelpalen' genoemd. Iedere zuil heeft aan de onderzijde een voetplaat voor de montage op bijv. een rooster. In het hart van de voetplaat bevindt zich de aansluiting voor de slang. Tevens verkrijgbaar bij deze set is een bevestings- en aansluitset (bevat o.a. RVS bevestigingsmateriaal, slang, kraantjes, 3-weg verdeler en slangpilaren) zodat u tot aan de pomp bent voorbereid. Reguliere prijs: 41,00 incl. BTW. Pomp, bak en rooster zijn standaard niet inbegrepen maar kunnen door ons wel worden niet bijgeleverd. Voor een fonteinset met 3 zuilen heeft u normaal gesproken een vijverpomp nodig met een capaciteit van 3000 l/h. Als extra optie kunnen de zuilen worden uitgevoerd met 3 LED-lampjes in de kop. De meerprijs hiervoor bedraagt € 250,00 incl. BTW (incl. de aanpassingen aan de 3 zuilen).
495,00770,00 incl. BTW Opties selecteren
Fontein Tusk mini – 60 cm
Fontein Tusk mini is de kleine versie uit de Tusk-serie. Deze spuitende fontein is 60 cm hoog en vooral geschikt voor erg kleine vijvers (max 2.00 meter lang) of voor op een bak/kuip (in de grond dan wel boven de grond). Plaatsing juist buiten de vijver of het bassin, dan wel in de vijver/kuip. In het laatste geval heeft u een stellage onder de waterspiegel nodig waarop de Tusk vast gezet kan worden. Genoemde prijs voor de Tusk fontein is excl. pomp (deze kan tegen meerprijs bijgeleverd worden).
765,00 incl. BTW Lees meer
Fontein Tusk klein – 80 cm
Fontein Tusk is een unieke fontein welke het water spuit. Door de druk te regelen (pomp niet inbegrepen) bepaalt u zelf hoe ver u de fontein laat komen. Dat is gewoonlijk zo'n 1.50 m. vanaf de spuitmond gemeten; in dat geval loopt de radius van de Tusk mooi door in de boog van het water. De Tusk is in drie hoogtes te leveren: 60 cm (mini), 80 cm (klein) en 120 cm (groot). Met de Tusk haalt u behalve een fontein ook een waar kunstwerk in uw tuin. Afgebeeld ziet u fontein Tusk klein, de prijs van hiervan bedraagt € 870,00 incl. BTW. Bij fontein Tusk klein (80 cm) kunt u evt. nog separaat een aansluitset (á € 20,50 - hiermee bent u voorbereid tot aan de pomp) en/of een Oase ECO pomp van 3000 l/h (á € 219,00) bestellen.
980,00 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen
Fontein Tusk groot – 120 cm
Fontein Tusk is een unieke fontein welke het water spuit. Door de druk te regelen (pomp niet inbegrepen) bepaalt u zelf hoe ver u de fontein laat komen. Dat is voor de Tusk groot zo'n 2.00 m. vanaf de spuitmond gemeten; in dat geval loopt de radius van de Tusk mooi door in de boog van het water. De Tusk is in drie hoogtes te leveren: 60 cm (mini), 80 cm (klein) en 120 cm (groot). Met de Tusk haalt u behalve een fontein ook een waar kunstwerk in uw tuin. Afgebeeld ziet u fontein Tusk groot, de prijs van hiervan bedraagt € 1275,00 incl. BTW. Bij dit grootste model Tusk (120 cm) kunt u evt. nog separaat een aansluitset (á € 20,50 – hiermee bent u voorbereid tot aan de pomp) en/of een Oase ECO pomp van 4000 l/h (á € 262,00) bestellen.
1790,00 incl. BTW Lees meer
Verkoop!
Fontein Labyrinth Quattro
Bekijk fontein Labyrinth van een andere kant en dit bijzonder kunstzinnige waterloopje blijft je verrassen! U kunt zelf 2, 3 of 4 elementen combineren tot een complex Labyrinth waarbij u ook zelf de uitstroomrichtingen kunt bepalen. De combinaties van 4 in elkaar verstrengelde waterloopjes worden verkocht onder de naam Labyrinth Quattro. De verschillende hoogtes zijn 600-800-1000-1200 mm. Prijs van dit kunststukje: € 2030,00 incl. BTW. De Labyrinth Quattro kan geplaatst worden in een vijver of op een RVS vijverbak van 1550 x 1550 x 400 mm (prijs van deze vijverbak is op aanvraag). Doordat het waterornament uit vier separate elementen bestaat kunt u zelf nog met de opstelling spelen. Doorgaans staan alle 4 de elementen steeds 90 graden doorgedraaid zodat als het ware een labyrinth ontstaat. Maar u kunt de vier elementen ook met de uitstroom-openingen naar elkaar toe laten wijzen (bijv. door de elementen op de hoeken van een vijverbak of kleine vierkante vijver te plaatsen).
1895,00 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen
RVS Paddo fontein op fonteinbak, in de avond met verlichting
Fontein Paddo – met verlichting
Fontein Paddo is een fontein in de vorm van een paddestoel welke het water laat druppelen. Deze RVS fontein is standaard voorzien verlichting aan de onderzijde waardoor het geheel 's avonds een spectaculaire uitstraling krijgt. Afmetingen: Kap diameter 360 mm Buis diameter 140 mm Hoogte 730 mm Verlichting: Incl. 3x 12V halogeenspot & 230V transformator (te plaatsen op vochtvrije plaats) Als alternatief te voorzien van 3x GU10 fitting t.b.v. LED spots (excl.) Bij fontein Paddo zijn optioneel ook een kwaltatief hoogwaardige vijverpomp (advies 1000 - 1500 l/h), aansluitset, vijverrooster, reservoir en/of behuizing voor transformator bij te leveren. Tip: sluit uw verlichting aan op een schemerschakelaar of tijdklok zodat deze alleen 's avonds brand.
890,00 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen
Watertafel
Een RVS watertafel van Gardinox bestaat uit de combinatie van een opvangbak (waterreservoir) en de tafel waar het water vanaf loopt (het Cubix-element). Bovengenoemde prijs geldt voor de standaard uitvoering van een complete watertafel, d.w.z. een vrijstaande, mobiele bak van 1000 x 1000 x 400 mm met daarin een Cubix-element van 770 x 770 x 500 mm. Voorts is een Oase pomp van 6000 l/h en aansluitset (slang, kraan, T-stuk en koppelstuk) inbegrepen. De watertafel is daarmee in principe stekkerklaar. Tegen meerprijs kan de watertafel worden voorzien van een wand- of bodemdoorvoer en/of een overstort (meerprijs resp. € 77,50 en € 55,00 incl. BTW). Met de wand-/bodemdoorvoer voorkomt u dat de snoer van de pomp over de rand van de bak gelegd moet worden. Naast genoemde standaard maat watertafel leveren wij ook RVS watertafels en waterwanden op maat.
2250,00 incl. BTW Lees meer