Roestvast stalen leuningen, trapleuningen, grepen, deurgrepen, balustrades, hekwerken e.d. worden door ons naar klantenwens gemaakt. D.w.z. dat als u bij ons een schetsje/tekening met wat maten aanlevert u van ons een prijsopgave op maat krijgt. Evt. kan het e.e.a. ook bij u ter plaatse worden ingemeten en/of geplaatst.

U heeft hierbij -afhankelijk van de productsoort- de keuze uit (een combinatie van) een verschillende vormen en afmetingen materialen. Bijv. ronde buis, vierkante koker, ongelijkzijde koker, ronde spijlen (vertikaal of horizontaal te plaatsen) , gevlochten RVS kabel en (veiligheids)glas. In roestvast staal kwaliteit AISI 304 (standaard) of AISI 316 (zwaardere RVS kwaliteit, bijv. dicht bij de kust aan te raden). Finish naar keuze geslepen K320, ongeslepen 2B, geparelstraald (mat), hoogglans (gepolijst) of gepoedercoat in RAL-kleur naar keuze.

Wij kunnen hierbij het ontwerp, het inmeten, de productie en/of het plaatsen voor u verzorgen.

Het moge duidelijk zijn dat het ontwerp, de afmetingen van het geheel, de keuze van de materialen, de materiaalkwaliteit en de finish van de constructie de uiteindelijk prijs bepalen (prijs op aanvraag).

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.